Danny Megens, keurslager

Botermals rundvlees

Van biefstuk tot entrecote en van rosbief tot magere stooflapjes. Niets zo veelzijdig als rundvlees. Botermals rundvlees is dan ook een van onze specialiteiten. Er zijn veel verschillende runderrassen met hun eigen kwaliteiten. Wij hebben gekozen voor rundvlees van Nederlandse runderen en geïmporteerd rundvlees. Onze keuzes lichten we hieronder toe.

Botermals rundvlees
Simmentaler

Simmentaler

Het Simmentaler-rund loopt op de Zuid-Duitse Alpen rond. Het vlees van deze runderen heeft een mooie vetbedekking, een fijne structuur en een goede vetdooradering. De koeien zijn minimaal drie jaar oud en groeien langzaam doordat ze veel ruimte hebben. Bovendien hebben ze veel beweging gehad, waardoor het vlees smaakvoller wordt. Daarnaast worden de karkassen zes weken lang in de koelcel gehangen, waardoor het vlees rijpt op de botten en zijn malsheid en smaak ontwikkelt. De lenden van dit rund geven heerlijke entrecotes.

Danny Megens, keurslager

Woenselse Markt 15
5612CP Eindhoven
0402430716
0402435386

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten